• Techniek Talent
  • Techniek Talent
  • Techniek Talent

TechniekTalent.nu verbindt zowel landelijk als regionaal alle partijen die zich sterk maken voor instroom en behoud van technisch talent.
In de regio zorgt TechniekTalent.nu ervoor dat scholen en bedrijfsleven meer en intensiever met elkaar samenwerken. Leerlingen ontdekken hoe interessant techniek is. Docenten krijgen meer en betere kennis over techniek. En het bedrijfsleven komt in contact met jongeren die in de toekomst misschien wel bij hen komen werken. TechniekTalent.nu doet dit doormiddel van verschillende projecten.

Binnen TechniekTalent.nu werk ik hoofdzakelijk voor de campagne YouTech, gericht op jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Doormiddel van evenementen, een magazine dat zes keer per jaar uitkomt, een website met leuke artikelen, social media en de uitvindwedstrijd Yougi Zoekt proberen we jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Mijn expertise op het gebied van online contentmanagement en online marketing komt hierbij goed van pas. Naast YouTech adviseer ik op dat gebied binnen TechniekTalent.nu ook de campagne (Junior) Vakkanjers.

 

Leave a Reply